Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırmaspor, Diyarbakır Büyükşehir'e hazırlanıyor

Bandırmaspor, Diyarbakır Büyükşehir

Kendi evimizde puan vermememiz gerekiyor”

“Kendi evimizde puan vermememiz gerekiyor”
Üst üste oynadığı Kocaeli Birlikspor ve Bugsaşspor deplasmanlarından 6 puanla dönerek, en yakın izleyicileri Göztepe ve İnegölspor’un 5 puan önünde, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri durumunda bulunan Bandırmaspor, pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını da “mutlaka üç puan” parolasıyla sürdürüyor. Bordo-beyazlı takım oyuncuları, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu gözetiminde yaptıkları çalışmada da hırslı ve istekli gözüktüler.
Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, Diyarbakır Büyükşehir maçına tam kadroyla çıkacaklarını vurgularken, “Ancak kolay bir maç olmayacak. Bu maçta seyircimizin büyük desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı da karşılaşma ile ilgili şu değerlendirmede bulundu:
“Hiçbir maç kolay değil. Ancak önümüzde daha çok maç var. Özellikle kendi evimizde puan kaybetmememiz gerekiyor. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Seyircimizden centilmence destek bekliyoruz. Çünkü, herhangi bir olay nedeniyle sahamıza kapatma cezası verilmesi son derece kötü olur. Futbolcu kardeşlerim de bizler gibi şampiyonluğa inanıyorlar. Biz de onlara güveniyoruz.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı